POMERIUM - Múltidéző napok Balatonalmádiban

VEB2023 szervezés Balatonalmádi
VEB2023 szervezés Balatonalmádi

Az őszi hétvégén megnyitjuk az érdeklődők számára ikonikus helyszíneiket, gyönyörű villaépületeinket, az ismertebb intézményeket, szállás- és vendéglátóhelyeinket, melyek nagy része a 19- 20. század fordulóján épült.

A két napos rendezvényen betekinthetünk az épületekbe, kisebb műsorokkal, tematikus, az adott helyre vonatkozó előadásokkal ismertetőt nyújtva és szórakoztatva a közönséget.

Önkéntes, hely- és helytörténeti ismerettel rendelkező csapat szervezi a programot a Kortárs Építészeti Központ Balaton-felvidék jövőjével és örökségével foglalkozó Tájtéka projektjével együttműködésben, a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa projekt támogatásával.

Az Almádiért Közalapítvány, a Bauxitkutató Természetjáró Egyesület, valamint együttműködő partnereink, Balatonalmádi Város Önkormányzata, a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár, a Balatonalmádi Városgondnokság és számos helyi civil szervezet, egyesület építi fel ezt az egyedülálló programot.

Hívjuk fel a figyelmet Balatonalmádi épített értékeire! Építsünk közösséget, szólítsuk meg a lakókat, szomszédokat, látogatókat, ünnepeljünk együtt! Egy ünnep, mely közelebb hozza a városlakókat, a közösségeket.

veb2023 Balatonalmádi tájtéka budapest100 pomerium

Jegyinfó

Jegyvásárlási infó: Szabadon látogatható

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!