Tájhasználók a Balaton-felvidéken - Szakmai fórum

VEB2023 szervezés Káli Fecske
VEB2023 szervezés Káli Fecske

Milyen építészeti értékek és jó gyakorlatok találhatóak a Balaton-felvidéken? Mit érdemes megőrizni, mit átalakítani? Hogyan tud az innováció megjelenni ennek az egyedi tájnak a karakterében?

Ha érdekel a Balaton-felvidék jövője, gyere el július 27-én, csütörtökön Salföldre, a Káli Fecskébe, a Kortárs Építészeti Központ TÁJTÉKA projektjéhez kapcsolódó eseményére, ahol 18:00-tól a Balaton-felvidék építészetéről, hagyományos és innovatív megoldásokról, illetve kísérletezésről szóló előadáson és beszélgetésen vehetsz részt.

Kezdésként Bódi Gergely Gergő építész mutatja be gondolatébresztő előadását, melyet egy beszélgetés követ. Az eseménysorozat célja, hogy a régió építész szakmai közegének és az épített környezet iránt érdeklődőknek közös fóruma legyen, amely lehetőséget teremt az inspirációszerzésre, eszmecserére, közösség és kapcsolatok építésére.

A TÁJTÉKA 3 részes eszköztárának eddig megjelent köteteibe,
- a Balaton-felvidék jövőképébe, amely az elmúlt évben a térségben végzett kutatásokon, interjúkon alapul
- és az Üdvözöl a Balaton-felvidék kultúrtáj-használati útmutatóba az alábbi linken tudsz belelapozni: 

https://tajteka.hu/oldal/eszkoztarak

A program a KÉK – Kortárs Építészeti Központ projektje, mely a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében, a Balaton-felvidéken valósul meg, 2021-2023 között.

Fórum tájtéka intelligens tájhasználat balaton-felvidék

Jegyinfó

Jegyvásárlási infó: Szabadon látogatható

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!