Tájhasználók hálózata | Nyílt szakmai fórum

VEB2023 szervezés Tamási Áron Művelődési Központ
VEB2023 szervezés Tamási Áron Művelődési Központ

Milyen építészeti értékek és jó gyakorlatok találhatóak a Balaton-felvidéken? Mit érdemes megőrizni, mit átalakítani? Hogyan tud az innováció megjelenni ennek az egyedi tájnak a karakterében?

Ha érdekel a Balaton-felvidék jövője, gyere el március 23-án, csütörtökön Tapolcára, a Tamási Áron Művelődési Központba, a Kortárs Építészeti Központ TÁJTÉKA projektjéhez kapcsolódó eseményére, ahol 17:00-tól a Balaton-felvidék építészetéről, hagyományos és innovatív megoldásokról, illetve kísérletezésről szóló előadáson és beszélgetésen vehetsz részt.

Program

Kezdésként a régió tájhasználatához és épített értékeihez köthető hazai szakemberek mutatják be gondolatébresztő előadásukat, melyet egy beszélgetés követ. Az esemény célja, hogy a régió építész szakmai közegének és az épített környezet iránt érdeklődőknek közös fóruma legyen, amely lehetőséget teremt az inspirációszerzésre, eszmecserére, közösség és kapcsolatok építésére.

A TÁJTÉKA eszköztár első kötete, A Balaton-felvidék jövőképe - amely az elmúlt évben a térségben végzett kutatásokon, interjúkon alapul - már elérhető az alábbi linken: https://tudastar.kek.org.hu/publikacio/index.php...

A belépés ingyenes!

A program a KÉK – Kortárs Építészeti Központ projektje, mely a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében, a Balaton-felvidéken valósul meg, 2021-2023 között.

esemény Fórum Tájhasználat tájtéka balaton-felvidék

Jegyinfó

Jegyvásárlási infó: Szabadon látogatható

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!