Üdvözlet Tihanyból!

Köszönjük, hogy ennyien eljöttetek és végigbarangoltátok velünk a Tihanyi-félszigeti gyereknapi programot. Aki vasárnap itt járt, lépten-nyomon kincses térképet a kezükben tartó családokba botlott a Belső-tó partjától az apátsági dombon át a félsziget csúcsig.

A Balaton-felvidéki Barangoló alkotóinak és a GYIK Műhelynek köszönhetően a TÁJTÉKA Gyereksarok foglalkozásain képeslapokon elevenedtek meg Tihany szépségei és keltek életre a Balaton hullámzó víztükrén lubickoló gardák, domolykók, harcsák.

Köszönjük a csatlakozó tihanyi kulturális intézményeknek, a Németh László Művelődési Háznak, a A Tihanyi Horgász Egyesületnek, a Tihanyi Bencés Apátságnak, az Illatok Háza Tihanynak, a BalatonGuidenak, a Tihany Sétanak, a Tihanyi Babamúzeumnak, a Garda Akvárium - Tihanynak, a Tihanyi Tájházaknak, a Levendula Ház Látogatóközpontnak, a Kalandsziget Tihanynak a gazdag programkínálatot és hogy megmutatták Tihany ismert és felfedezésre váró értékeit a gyerekeknek.

A barangolás itt nem ér véget. A Balaton-felvidéki Barangolót megtaláljátok többek között a Balaton-felvidék Tourinform irodáiban.

Fotók: Cseh Edina, Szij Barbara, Kondora Dóra

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!